Groot FIFA Toernooi organiseren

Wilt u een groot FIFA Toernooi organiseren in uw voetbalkantine? Games5.nl organiseert FIFA Toernooien door heel Nederland, dus ook bij u in de buurt! Bent u geïnteresseerd in een gratis advies gesprek? Neem dan hier contact op met Games5.nl en ontdek de mogelijkheden. 

FIFA Toernooi

Games5.nl organiseert FIFA Toernooien door heel Nederland. In volle kantines worden er toernooien gespeeld. Hierbij spelen de deelnemers een WK. Dit toernooi staat garant voor veel spanning en vertier bij uw vereniging. Bij Games5.nl kunt u kiezen uit verschillende pakketten. Deze pakketten zijn samengesteld op basis van het aantal personen. Indien u 16 t/m 32 deelnemers heeft, kunt u kiezen voor een klein toernooi pakket. Voor 33 t/m 64 deelnemers is er een middel toernooi. Tot slot kunt u bij 65 t/m 128 deelnemers een groot toernooi organiseren.

Groot FIFA Toernooi organiseren

Indien u een groot FIFA Toernooi wilt organiseren bij uw vereniging zal deze beginnen in uw kantine en eindigen op de middenstip. Het FIFA Toernooi wordt gespeeld op vier schermen met vier playstations. Door middel van een scorebord kunt u eenvoudig teams samenstellen en de stand bijhouden. De finale op de middenstip bepaalt wie de winnaar is van het gehele toernooi. Games5.nl verzorgt uw FIFA Toernooi van A tot Z!