Gullimex, gedreven door temparatuur

Gullimex begon eind 1981 met haar activiteiten: het verkopen van instrumenten voor het meten van fysische en chemische grootheden. Ze zijn begonnen met een handthermometer van ebro, toen een noviteit op de Hannover Messe. In het begin noemden ze het nog een elektronische handthermometer. Daarna een kern- of insteekthermometer. Maar inmiddels is het bekend als een voedselthermometer. Het toegenomen bewustzijn over veilig voedsel zorgde voor een sterk toegenomen vraag. De combinatie van een perfect product en de uitmuntende service heeft Gullimex doen ‘groeien als kool’. Uiteindelijk bezorgde het hen uiteindelijk marktleiderschap. Daarom besloot Gullimex zich in 1999 ook in België te vestigen. Sinds 2012 zijn ze dan ook in België marktleider op het gebied van voedselveiligheid.

Over Gullimex

De grootheid temperatuur speelt bij Gullimex altijd een hele belangrijke rol. De specialiteit van Gullimex is het meten en registreren van temperaturen en warmtebehandelingsprocessen. Ze beschikken hiervoor over de producten van wereldbekende fabrikanten als Ebro, Ellab, Datapaq, Euroscan en Micro-sensys. Vrijwel alle producenten van (geconserveerde) voedingsmiddelen, farmaceutische producten en andere producten die een warmtebehandeling ondergaan maken gebruik van de diensten van Gullimex.

Meer informatie…

Wilt u meer weten over Gullimex? Of wilt u een product aanschaffen, zoals penetrometers of refracometers? Neem dan een kijkje op de website.