Gullimex is specialist op het gebied van voedselveiligheid

Als u op zoek bent naar een kernthermometer , dan bent u bij Gullimex aan het juiste adres. Zij hebben namelijk al tientallen jaren ervaring in de verkoop van voedselthermometers en zijn een echte specialist geworden op het gebied van voedselveiligheid.  

De verschillende producten van Gullimex

Als u een kijkje neemt op de website van Gullimex, komt u er al snel achter dat ze veel verschillende soorten producten hebben. Zo hebben ze bijvoorbeeld systemen voor in de: health pharma-, food-, industrie-, en transport sector. Daarnaast hebben ze per sector weer verschillende systemen. Er is dus altijd wel een systeem dat aansluit bij uw wensen en budget. Daarnaast wordt het u op de website van Gullimex erg gemakkelijk gemaakt om producten te vergelijken. Per product wordt er namelijk een korte beschrijving gegeven en kunt u meer lezen over de bijbehorende productspecificaties. Op deze manier kunt u eenvoudig een keuze maken.

Advies nodig? Neem contact op met een van de medewerkers

Komt u er zelf niet helemaal uit? Neem dan gewoon contact op met een van de medewerkers van Gullimex. Zij kunnen u helpen met het beantwoorden van al uw vragen en kunnen u daarnaast van persoonlijk advies voorzien. De contactgegevens vindt u op de website.