Haarden van Haard-Totaal

Heeft u geen schoorsteen of rookkanaal in uw woning, maar wilt u toch graag een kachel? Dan zijn de elektrische haarden van Haard-Totaal.nl precies wat u zoekt. Een elektrische haard kunt u namelijk gewoon in het stopcontact steken en dan brand deze waar u maar wilt. Resultaat: een prachtig vlammenspel dat is sommige gevallen zelfs warmte afgeeft. Huiselijke en sfeervolle warmte is op deze manier binnen handbereik.

 

Soorten elektrische haarden

De elektrische haarden zijn in verschillende soorten te krijgen. Zo zijn er haarden die door middel van lampen en spiegels een heel realistisch vuurbeeld geven. Maar zijn er ook haarden waarbij waterdamp wordt gebruikt, waardoor de vuurbeleving optimaal is. Maar ook qua uiterlijk kunnen de elektrische haarden erg verschillen. Kijkt u eens op de website van Haard-Totaal voor het gehele assortiment.

 

Andere haarden

Natuurlijk kunt u bij Haard-Totaal niet alleen maar terecht voor elektrische haarden, ook voor houtkachels bent u bij hen aan het juiste adres. Een houtkachel kost misschien iets meer werk om aan te steken en warm te houden, maar geeft wel een heerlijke warmte die door uw hele kamer zal trekken. Of u nu op zoek bent naar een elektrische haard of een goudkachel, bij Haard-Totaal vindt u het allemaal.