Heeft u letselschade rond Utrecht opgelopen?

Een ongeluk zit in een klein hoekje, horen we vaak. Dit is waar. De kans is natuurlijk aanwezig dat ons een keer iets overkomt. Dit betekent echter niet dat het niet vervelend is. Zeker niet als het helemaal niet onze  eigen schuld is en ons het ongeluk of iets dergelijks helemaal is overkomen. Bijvoorbeeld door een medische fout, gewelddadige mishandeling of een verkeersongeluk. Als u hier lichamelijke of geestelijke schade aan over gehouden heeft wordt dit letselschade genoemd. Heeft u letselschade rond Utrecht opgelopen?

Wat moet ik doen?

Er zijn een aantal dingen van groot belang als u slachtoffer bent geworden van letselschade. Ten eerste moet u direct naar de huisarts gaan. Niet alleen voor uw eigen veiligheid en gezondheid, maar ook door zwart op wit te zetten wat de schade is die u heeft. Dit dient als bewijs en moet u bewaren, het liefst met zoveel mogelijk ander bewijs. Daarnaast moet u nooit iets ondertekenen van bijvoorbeeld een verzekeringen. Vraag om wachttijd en schakel Letselschadeoverzicht in. Dit bedrijf gaat u namelijk helpen de vergoeding te krijgen waar u recht op heeft.

Meer weten?

Alle informatie over letselschade en de hulp die geboden kan worden door Letselschadeoverzicht vindt u op de website. U vindt hier ook contactgegevens voor het maken van een afspraak.