Heeft u te maken met glasschade?

Heeft u te maken gehad met glasschade? Dan is dat erg vervelend en wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk opgelost hebben. Bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken begrijpen ze dat en helpen ze u heel graag. Hun storingsdienst is 24 uur per dag bereikbaar en dankzij deze glasservice in Eindhoven is uw probleem dus snel verholpen. Bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken bent u verzekerd van vakkundig herstel en dat wilt u toch ook?

 

Werkzaamheden

U kunt bij Van de Akker Glas- en Schilderwerken voor meer zaken terecht dan alleen de glasservice. Zoals de naam al zegt kunt u bij hen ook terecht voor schilderwerken. Voor zowel binnen- als buiten schilderwerk staat er een team aan professionals klaar dat al jaren ervaring heeft. zij werken onder andere voor overheidsbedrijven, woningbouwverenigingen, bedrijven en instellingen, retail winkels en uitzendorganisaties. Uiteraard werken zij niet alleen voor deze opdrachtgevers, maar kan iedereen die op zoek is naar een professionele schilder contact met hen opnemen.

 

Offerte aanvragen

Dus kunt u wel wat hulp gebruiken van Van de Akker Glas- en Schilderwerken? Neemt u dan eens een kijkje op de website voor de contactgegevens en voor het aanvragen van een gratis en geheel vrijblijvende offerte.