Hip het hockeyveld op!

Sta jij elk weekend op het hockeyveld? En heb je er soms helemaal geen zin in? Dat is logisch, in de winter kan het koud zijn. Daarom moet je het leuk maken voor jezelf! Met de leuke en hippe hockeykleding van Junior Hockey natuurlijk! Koop een fijn nieuw hockeyshirt bijvoorbeeld, dan kan je er weer helemaal tegenaan. Ook voor hockeysticks en hockeyschoenen ga je naar de site van Junior Hockey. De leukste hockeyspullen voor kinderen! 

Populaire producten afgeprijsd

Veel populaire producten voor op het hockeyveld koop je voordelig bij Junior Hockey. De Asics Gel-Hockey Neo 3 W koop je bijvoorbeeld al met 33% korting! De kleding en schoenen van Junior Hockey hebben vrolijke kleuren zodat je ook goed zichtbaar bent in het donker. Ook na de hockey moet je natuurlijk veilig naar huis kunnen fietsen. Weten wat Junior Hockey nog meer verkoopt? Kijk snel op de website van Junior Hockey.

Hockeystick kind

Het kan lastig zijn de juiste maat hockeystick kind te vinden. Kijk daarom altijd eerst op de website van Junior Hockey. Dan weet je zeker dat je veel soorten en maten gezien hebt. Junior Hockey heeft een groot assortiment aan hockeysticks voor kinderen. Zit er iets voor jou tussen? Bestel dan snel voordat het te laat is!