Hockeykleding voor uw kind

Heeft u een zoon of dochter die op hockey zit en bent u voor hem/haar op zoek naar een goede hockeyschoenen? Dan bent u bij Junior Hockey aan het juiste adres. Zij hebben namelijk goede Adidas hockeyschoenen in hun assortiment, waarmee uw kind goed voorbereid het veld op kan.

 

Junior Hockey

Junior Hockey is een webshop waar u alle junior hockeybenodigdheden vindt. Hockeysticks, hockeyschoenen, hockeytassen en nog veel meer vindt u allemaal in deze webshop. Junior Hockey verkoopt uitsluitend A-merken, zodat u bent verzekerd van artikelen die van goede kwaliteit zijn. Ook wanneer u uw artikelen snel nodig heeft kunt u hier bestellen, want als u voor 16:00 uur bestelt heeft u de producten de volgende dag al in huis. Plaatst u een bestelling van meer dan €45,-? Dan wordt deze ook nog eens geheel gratis verzonden.

 

Outlet

Wanneer uw kind in de groei is heeft het vaker nieuwe kleding en schoenen nodig en dan wilt u natuurlijk niet iedere dure Asics hockeyschoenen aanschaffen. Daarom is er bij Junior Hockey ook een outlet. Daar vindt u goede producten met zo’n 30& tot 40% korting. Zo heeft u toch goede producten, maar dan voor een lagere prijs. Neemt u eens een kijkje op de website voor het gehele assortiment.