Hoe kleedt u de tafels in uw restaurant aan?

Tafelaankleding is een zeer belangrijk onderdeel van de sfeer in een restaurant. Niet alleen de bediening en de kwaliteit van het eten dragen bij. Zeker ook hoe de tafels eruit zien. Staat er bijvoorbeeld een kaarsje op tafel? Kiest u als eigenaar voor tafelkleden? Of gaat u voor de makkelijkere oplossing: placemats? Place Add is een webshop in placemats van kwaliteit. De placemats zijn zowel functioneel als gezellig. Kleedt de tafels in uw restaurant mooi aan met placemats van Place Add. Place Add is gespecialiseerd in tafelaankleding. Kies voor compleet verzorgde tafels met mooie placemats en servetten. 

Nette tafels

Dat tafels er niet rommelig uitzien is ook belangrijk. Orden groepjes van voorwerpen op tafel. De menukaarten bij elkaar in een mooie map. Het bestek in een netjes vormgegeven bestekzakje. Gevouwen servetten die passen bij de placemats op tafel. Zo creëert u rustige tafels in uw horeca onderneming. De gasten zullen dit prettig vinden en sneller een tafel kiezen in uw restaurant.

Servetten van Place Add

Ook de keus voor servetten is aan u. Kiest u voor papieren servetten of voor wat dikkere stoffen servetten? Place Add heeft een uitgebreid assortiment van servetten. In de webshop vindt u dit assortiment. Neem gerust een kijkje welke servetten bij uw horeca onderneming passen!