Hoe ziet uw menukaart er uit?

Een menukaart bepaald voor een deel de uitstraling van uw lunchroom, restaurant of andere eetgelegenheid. Het geeft de klanten een indruk van de kwaliteit die ze kunnen verwachten. Kan uw menukaart nog wel wat verbeteren? Dan bent u bij Place Add aan het juiste adres. In hun assortiment vindt u diverse soft- en hardcovers voor uw menukaart om deze een goede uitstraling te geven.

 

Soorten menukaarten

Ook binnen de categorieën softcovers en hardcovers zijn weer verschillende soorten menukaarten te krijgen. Zo kunt u kiezen voor een linnen menukaart, menukaarten met motief, jute menukaart, maar ook een metalen, houten of lederen menukaart is te vinden in het assortiment van Place Add. Uiteraard zijn deze menukaarten in verschillende maten verkrijgbaar, zodat ook uw menukaart er in past. Op de website vindt u het gehele assortiment aan menukaarten. Had u iets in gedachten wat niet in het assortiment terug te vinden is? Neemt u dan eens contact met hen op, dan zullen zij kijken wat ze voor u kunnen regelen.

 

Meer dan menukaarten

Bij Place Add kunt u voor meer producten terecht dan alleen voor menukaarten. Zo hebben zij ook diverse placemats, servetten en bestekzakjes in het assortiment. Alles om uw eetgelegenheid een goede uitstraling te geven.