Hollandse houten klompen kopen

Bent u op zoek naar een winkel waar u echte houten klompen kunt kopen? Dan bent u bij de Hollandse Klompenwinkel aan het juiste adres. In deze online winkel vindt u een zeer uitgebreid assortiment aan de echte Hollandse klompen. Leuk om cadeau te doen, als souvenir te geven, of om te gebruiken als fijn schoeisel

 

Assortiment

De klompen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en er zit dan ook altijd voor iedereen wel iets tussen dat geheel naar zijn/haar wens is. Zo vindt u in het assortiment bijvoorbeeld de typische houten klompen met bies, houten klompen met molen, houten klompen met de afbeelding van een dier, maar ook kleine souvenir klompjes voor aan uw sleutelhanger of als magneet voor op de koelkast. Neemt u eens een kijkje op de website voor het gehele assortiment en voor het bestellen van de gewenste klompen.

 

Bestellen

Bij de Hollandse Klompenwinkel hebben ze veel klompen op voorraad en daarom kunnen zij de klompen die u bestelt ook snel leveren. Heeft u nog vragen over bijvoorbeeld de klompen met afbeelding? Neemt u dan eens contact op met de uiterst persoonlijke klantenservice die klaar staat om al uw vragen te beantwoorden. Voor meer informatie kunt u ook altijd even een kijkje op de website nemen.