Houd insecten buiten de deur

Met de zomer voor de deur wilt u natuurlijk ook het liefst alle insecten buiten houden. Dankzij de vliegengordijnen van Horrenbouw is dit heel gemakkelijk. Zij hebben verschillende soorten vliegengordijnen in hun assortiment die u voor uw deur kunt hangen, om insecten buiten de deur te houden. Of u nu graag een kunststof hulzengordijn of een kattenstaart gordijn wilt. Bij Horrenbouw vindt u het allemaal.

 

Horrenbouw

Horrenbouw heeft al verschillende jaren ervaring met de verkoop van horren en kunnen daardoor voor iedereen een praktische oplossing bieden. De horren die zij aanbieden zijn van zeer goede kwaliteit en gaan jaren mee. Horrenbouw biedt horren voor verschillende toepassingen en leveren alles kant en klaar. Houdt u wel van een uitdaging en bent u handig? Dan kunt u er ook voor kiezen om een vliegengordijn als doe-het-zelf pakket aan te vragen. U kunt het vliegengordijn, aan de hand van een gebruiksaanwijzing, dan helemaal zelf in elkaar zetten.

 

Bestellen

Of u nu horren wilt voor ramen of deuren, bij Horrenbouw hebben ze het allemaal. Neemt u eens een kijkje op de website voor het gehele assortiment en om het gewenste vliegengordijn te bestellen. Wilt u zelf een vliegengordijn maken? Kijkt u dan op de website onder het kopje ‘doe-het-zelf’ voor de mogelijkheden.