Hulp nodig bij een arbeidsconflict

Is er binnen uw bedrijf een conflict tussen twee of meer medewerkers en bent u hiervoor op zoek naar iemand die kan bemiddelen, zodat de sfeer op het werk weer goed wordt? Dan bent u bij HG-nus Mediation aan het juiste adres. Zij zijn gespecialiseerd in mediation en helpen graag bij het oplossen van het conflict.

 

Wanneer mediation?

Mediation is niet voor iedereen geschikt en heeft alleen resultaat als beide partijen er ook bewust voor kiezen en echt uit het probleem willen komen. Wanneer er van beide een positieve inbreng is zal het probleem veel sneller opgelost kunnen worden. Daarnaast is het erg belangrijk dat alles wat er tijdens de mediation wordt besproken ook vertrouwelijk blijft. Dit zorgt ervoor dat er gewoon open over zaken gesproken kan worden en alle problemen op tafel gegooid kunnen worden. De onafhankelijke mediator van HG-nus Mediation luistert en begeleidt jullie bij het bedenken van oplossingen.

 

Afspraak maken

Heeft u echt dringend hulp nodig bij een arbeidsconflict en kunt u daar wel wat hulp van een mediator in Ede en omgeving bij gebruiken? Neemt u dan eens een kijkje op de website van HG-nus Mediation voor meer informatie en het maken van een afspraak. Voor verdere vragen kunt u natuurlijk altijd even contact met hen opnemen.