Hulp nodig bij het hanteren van een conflict?

Is er binnen uw bedrijf een conflict tussen twee werknemers en lopen de spanningen hoop op? Dan wordt het tijd om daar iets aan te doen. Een conflict kan namelijk de werksfeer behoorlijk beïnvloeden en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Voor het oplossen van een conflict is het verstandig om een ervaringsdeskundige, zoals Jaffar Consultancy, in te schakelen. Zij kunnen hulp bieden bij de oplossing van het conflict.

 

Jaffar Consultancy

Maar Jaffar Consultancy is er niet alleen voor de bemiddeling van een conflict, maar ook voor andere zaken kunt u bij hen terecht. Het is namelijk belangrijk om goed te weten hoe u moet handelen tijdens een conflict en daarom biedt Jaffar Consultancy diverse trainingen aan. Zo geven zij trainingen in non-verbale communicatie, wat belangrijk is bij de onderhandeling met medewerkers, partners of klanten met een andere achtergrond of nationaliteit. Ook trainen zij groepen leidinggevenden en medewerkers en kunt u bij hen terecht voor een professioneel advies voor het bijstellen van uw strategie en missie.

 

Meer weten?

Wilt u als manager het conflict hanteren graag onder de knie krijgen en kunt u daarbij nog wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact op met Jaffar Consultancy voor meer informatie of het maken van een afspraak.