Hulp nodig van een verpakkingsbedrijf?

Wilt u graag de hulp inschakelen van een verpakkingsbedrijf? Dan bent u bij Packstore B.V. helemaal aan het juiste adres. Deze firma heeft een specialisatie in verpakkingen. Het mooie aan deze firma is dat ze mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een tweede kans geven middels een baan bij Packstore B.V. Dit doen zij in samenwerking met uitkeringsinstanties. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat dan ook hoog in het vaandel bij dit bedrijf. Benieuwd naar meer informatie? Lees dan snel verder.

Een flexibele en snelle houding

Het prettige aan deze firma is dat ze heel flexibel zijn en heel erg snel werken. Heeft u bijvoorbeeld een spoedklus? Of een klus die in de avonden of weekenden af moet zijn? Dan zet Packstore B.V. zich graag voor u in om de klus te klaren! Dit alles tegen een zeer scherp tarief, zo hoeft u nooit te veel te betalen.

Bespreek de mogelijkheden

Wilt u graag de mogelijkheden bespreken met Packstore B.V.? Geen enkel probleem! Dit doen ze graag voor u. Heeft u een vraag en / of een opmerking? Schroom dan niet om contact op te nemen. U wordt van harte verder geholpen door één van de medewerkers. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar hun website.