Inhuren van een pianist voor uw feest

Geen enkel feest kan zonder muziek. Muziek is een heel belangrijk gedeelte van een feest. Of dit nou voor een verjaardag, huwelijk of bedrijf is. Voor ieder feest is er echter wel specifieke en gepaste muziek te vinden. Als u op zoek bent naar een achtergrond muziek welke licht-klassiek tot romantisch modern is, dan is het inhuren van een pianist een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan de pianist Dick Schuur wie in het hele land werkt, maar ook vaste pianist is.

Waarom Dick Schuur?

Dick Schuur is vaste pianist bij Grand Hotel Krasnapolsky te Amsterdam, maar werkt ook graag in andere delen van het land. Hij is dan ook flexibel inzetbaar en speelt graag achtergrond muziek op uw huwelijk, verjaardagsfeest, familiediner, bedrijfsfeest of jubileum. Dit kan licht-klassieke muziek zijn, maar Dick Schuur speelt ook romantische popsongs van Adele en Marco Borsato. Het repertoire is dus zeer toegankelijk. U komt er samen met Dick Schuur sowieso uit welke muziek het beste bij uw feest past en u zult er zeker geen spijt van krijgen.

Contact opnemen

Vragen over het repertoire of iets anders? Of direct een afspraak maken voor uw feest? Ga dan naar de website voor alle informatie en de contactgegevens voor vragen, opmerkingen en afspraken.