Keramische terrastegels van totaaltegel

De keramische terrastegel is een geweldig product die zeker niet misstaat in uw tuin. De tegel heeft vele voordelen! Zo kan de tegel qua belasting een heleboel aan, zelfs meer dan bij een natuursteen tegel die met 0,5 tot 1 cm dikker is! Ook heeft een keramische terrastegel een goede kleurvastheid, krasvastheid en een hoge antislipwaarde. Bij totaaltegel kunt u terecht voor keramische terrastegels. Zij beschikken over een uitgebreid assortiment met A-kwaliteit tegels. Hier hebben de tegels diverse afmetingen en u kunt de tegel krijgen in uiteenlopende prints. Of u nu houdt van strakke en moderne tegels of juist de natuursteen look; bij totaaltegel is de keuze reuze!

Scherpe en betaalbare prijzen!

Teveel betalen voor iets is natuurlijk nooit leuk. U bent toch niet gek? Bij totaaltegel betaalt u nooit te veel! Hier zijn de prijzen erg scherp. De producten worden namelijk rechtstreeks bij de leverancier ingekocht. Zij werken met de nieuwste technieken zo worden de mooiste keramische terrastegels aangeboden. De tegels komen uit Italiƫ en Spanje. Ook zijn de tegels te bezichtigen in de showroom; deze heeft een groot oppervlak.

Bekijk het assortiment online

Wilt u het assortiment online bekijken? Dat kan! Ga daarvoor naar de webshop van totaaltegel. Schroom vooral ook niet om contact op te nemen.