Klachten over uw meubels?

Iets waar u iedere dag wel gebruik van maakt zijn uw meubels. U zit op de bank, aan de eettafel en slaapt in uw bed. Maar heeft u nu een klacht over uw meubels en weet u niet zo goed wat u er mee aan moet? Dan bent u bij Van Beek Expertise aan het juiste adres. Deze meubelexpert heeft al ruim 23 jaar ervaring in de complete woninginrichting en kan snel een goede schatting maken op het gebied van klachten en schade aan uw meubels.

 

Van Beek Expertise

Bij Van Beek Expertise bent u altijd verzekerd van een professionele benadering. Zij krijgen veel klachten over meubels binnen en behandelen iedere klacht met grote zorg. Na het bekijken van de meubels waar het om gaat, zullen de specialisten van Van Beek een rapportage schrijven. Zij streven ernaar om deze zo overzichtelijk mogelijk te maken en te voorzien van duidelijk omschreven hersteladviezen. In die rapportage vindt u ook de te verwachten herstelkosten, voor zover het mogelijk is om de meubels te herstellen.

 

Onderzoek

Dus heeft u meubelklachten en wilt u graag een onafhankelijk bedrijf hier eens naar laten kijken? Neemt u dan snel contact op met Van Beek Expertise en vraag wat zij voor u kunnen betekenen.