Kom een dagje meetrainen bij kickboksschool the Colosseum

Heeft u altijd al eens willen kickboksen, maar vraagt u zich af of het net zo goed zou bevallen als dat u denkt? Veel mensen durven de stap niet te nemen om een keertje mee te trainen met een professionele kickboksschool, omdat ze bang zijn dat ze het niet zouden kunnen. Gelukkig is er in Utrecht een kickboksschool die iedereen van harte welkom heet om een keertje mee te komen trainen. Hier maken ze namelijk geen onderscheid tussen leerlingen. Of u nou oud of jong bent, man of vrouw, iedereen is gelijk. The Colosseum Utrecht is een professionele sportacademie met veel voorzieningen, zodat u op een veilige en leuke manier het kickboksen onder de knie kunt krijgen.

400 vierkante meter aan sportuimte

Wist u dat ze bij The Colosseum maarliefst 400 vierkante meter aan sportruimte hebben? In deze sportruimte hebben ze onder andere verschillende bokszakken, een boksring en een krachthoek om het trainen zo effectief mogelijk te maken.

Een keer meetrainen

Wilt u ook graag een keer meetrainen? Bij the Colosseum kan dit geheel kosteloos. En u hoeft zich hiervoor niet speciaal aan te melden. U kunt zich gewoon melden bij de balie van de boksschool. Wilt u direct naar de website? Klik dan op de volgende link: Kickboks Utrecht.