Kom tot rust in Overijssel

Heeft u het even helemaal gehad met het stadsleven en zou u uw vakantie op een rustige manier door willen brengen? Veel mensen denken niet direct aan een vakantie in eigen land, maar dit is in de meeste gevallen vaak een positieve verrassing. Wat dacht u bijvoorbeeld van een kampeervakantie Overijssel? Hier vindt u eindelijk de rust en de ruimte waar u naar op zoek was. Ook als u kinderen heeft kunt u hier heerlijk kamperen. Camping Heidepark is namelijk een echte gezinscamping. Ze hebben veel faciliteiten voor de kinderen, waardoor u eindelijk even kunt ontspannen.

Wat kunt u doen in de omgeving?

Vraagt u zich af of er wel genoeg leuke dingen te doen zijn in de omgeving? In de buurt van Camping Heidepark liggen genoeg leuke plaatsjes, zoals Ommen, Dalfsen en Lemele. Daarnaast kunt u natuurlijk ook met het gezin een dagje naar Hellendoorn gaan. Er zijn dus genoeg leuke activiteiten zodat de kinderen zich geen moment hoeven te vervelen.

Meer informatie vindt u op de website van Camping Heidepark

Bent u benieuwd geworden naar Camping Heidepark? Neem dan zeker een kijkje op de website. Hier vindt u meer informatie over de voorzieningen en kunt u tevens een virtual tour door de camping doen!