Koop een sfeervolle hoekhaard bij Haardenexpert

Bent u op zoek naar een moderne gashaard die eenvoudig te bedienen is, maar er toch levensecht uitziet? Dan zijn de Bellfires haarden wellicht iets voor u. Dit zijn haarden die eenvoudig te reguleren zijn en tegelijkertijd bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Neem bijvoorbeeld de Bellfires Corner Bell haarden. Deze zijn leverbaar met verschillende soorten brander decoraties. Zo kunt u zelf een brander decoratie kiezen die helemaal past bij uw wensen. Wilt u graag een Bellfires Corner Bell kachel kopen? Dan bent u bij Haardenexpert aan het juiste adres. Zij hebben een uitgebreid assortiment aan haarden, waaronder de Bellfires serie.

Meer over de Bellfires Corner Bell

Zoals de naam al doet vermoeden is de Bellfires Corner Bell een hoekhaard. Deze haard is leverbaar in drie verschillende formaten. Ook kunt u de keuze maken voor een linker- of rechter uitvoering. Het ligt er dus maar net aan wat de indeling van uw woonkamer is en wat u daar het beste bij vindt passen.

Bekijk de haarden en bijbehorende opties op de website

Als u meer wilt weten over de Bellfires Corner Bell gashaarden kunt u het beste even naar de website van Haardenexpert gaan. Hier vindt u de verschillende modellen en bijbehorende opties. U vindt hier bijvoorbeeld  foto’s van de verschillende soorten achterwanden en brander decoraties. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op met een van de vakkundige medewerkers van Haardenexpert.