Kunt u fysiek voor uzelf opkomen?

Wat moet u doen als u wordt beroofd op straat? Het is een van de voorbeelden uit het dagelijks leven waar we liever niet over nadenken. Kunt u zich verdedigen als dit u overkomt? De meeste mensen antwoorden ‘nee’ op deze vraag. Gelukkig kunt u er nu iets aan doen. Wordt zelfredzaam en doe een weerbaarheidstraining. Op deze manier kunt u uzelf altijd verdedigen in penibele situaties. Meer weten? Ga naar weerbaarheidsacademie.nl. 

De voordelen van een weerbaarheidstraining

De oprichters van De Weerbaarheids Academie hebben ervaring als teamlid en trainer van arrestatieteams en mobiele eenheden. Vanuit die ervaring constateerden zij dat er ook onder burgers behoefte was aan zo’n zelfverdedigingscursus. De Weerbaarheids Academie wil daarom ook u graag een weerbaarheidstraining laten volgen. Zorg ervoor dat u uzelf en geliefden kunt verdedigen mocht er iets gebeuren.

Omgaan met agressie: hoe doet u het?

Het kan soms moeilijk zijn om uw boosheid in bedwang te houden. Heeft u moeite met het omgaan met agressie? Daar kunt u nu iets aan doen. De Weerbaarheids Academie geeft ook training aan mensen die hier moeite mee hebben. Los uw agressieproblemen op door er op de juiste manier mee om te leren gaan. Meer weten? Ga naar de website van De Weerbaarheids Academie en ontdek wat zij voor u kan betekenen.