Laptop trolley van Centenna

Bent u op zoek naar een bedrijf waarbij u terecht kan voor bijvoorbeeld een laptop trolley? Stop dan met zoeken en neem eens een kijkje op de website van Centenna. Centenna wil met Mobile IT het gebruiken en opbergen van laptops of tablets graag gemakkelijker maken. Hiervoor bieden zij verschillende producten aan, waaronder een iPadkar, laptopkar, Chromebookkar enzovoort. Centenna weet als geen ander hoe belangrijk het is om hier een goed systeem voor te hebben en helpen u daar dan ook graag mee. Voor alle systemen kunt u terecht op de website van Centenna.

 

Mobile Office

Eén van de merken waarvoor u bij Centenna terecht kan is Parat. Dit merk is gespecialiseerd in het maken van Mobile-IT koffers en produceert voor 100% in Nederland. Zij ontwikkelen en produceren stootbestendige koffers voor publiek gebruik, maar ook gebruik bij overheidsinstanties, leger operaties en politiekrachten. Natuurlijk omvat het assortiment nog veel producten die u kunt bekijken op de website.

 

Meer weten

Wilt u graag meer weten over één van de producten, of over Centenna zelf? Klik hier dan voor de website van Centenna. Daar vindt u meer informatie en kunt u ook terecht voor het bestellen van de producten. Heeft u nog verdere vragen, neem dan gerust contact met hen op.