Lasers kopen, huren of leasen

Bent u eigenlijk op zoek naar een nieuwe lasermachine, maar weet u nog niet goed welk model uw voorkeur heeft? Dan bent u bij HD Lasers aan het juiste adres. Bij hen kunt u terecht voor verschillende modellen lasers van zeer goede kwaliteit. Voordat u een lasermachine, zoals bijvoorbeeld de fiberlaser aanschaft doet u er goed aan om even contact op te nemen met HD Lasers. Zij kunnen u dan adviseren welke lasermachine het beste bij uw wensen past.

 

HD Lasers

Het voordeel van HD Lasers is dat u bij hen de lasermachine niet direct hoeft te kopen. Zij bieden u namelijk ook de mogelijkheid om deze te huren of te leasen. Bij huren mag u zelf de termijn bepalen en heeft u na deze huurperiode de mogelijkheid om de machine alsnog aan te schaffen. In dat geval wordt 75% van de betaalde huur in mindering gebracht op de prijs. Kiest u ervoor om te leasen dan krijgt u een contract met een looptijd van 48 maanden, na deze periode is de lasermachine van u.

 

Meer weten?

Wilt u graag meer weten over HD Lasers of over de verschillende lasermachines waarvoor u bij hen terecht kan? Neemt u dan eens een kijkje op de website.