Lockers & More voor de inrichting van kleedruimtes

Bent u op zoek naar inrichting voor een kleedruimte of opbergruimte? U moet dan bijvoorbeeld denken aan lockers, scheidingswanden voor douche en toilet en banken. Bij Lockers & More bent u voor de inrichting van deze ruimtes aan het goede adres. Lockers & More verkoopt online alles wat u nodig heeft voor de inrichting.

Het assortiment

Bij Lockers & More kunt u terecht voor lockers, slotsystemen, balies, scheidingswanden, banken en opbergwanden. Lockers & More is dan ook de specialist als u een kleedruimte of opbergruimte in gaat richten. Bij Lockers & More heeft u keuze uit een ruim assortiment. De producten die u in de webshop vindt worden vooral verkocht in de B2B- markt. De producten van Lockers & More zijn van hoge kwaliteit en er wordt veel waarde gehecht aan betrouwbare service.

Scheidingswanden

Bij Lockers & More kunt u onder andere terecht voor een scheidingswand toilet. Ze bieden u een groot assortiment aan. De scheidingswanden worden op maat gemaakt omdat natuurlijk elke klus anders is. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Lockers & More en wilt u het assortiment bekijken? Ga naar de site voor het volledige aanbod. Voor meer informatie kunt u tevens terecht op de site of u neemt contact op met Lockers & More.