Luxe kampeer vakantie in Frankrijk

Wilt u kamperen op een camping vol luxe? Kom dan kamperen op een luxe camping van Villatent in Frankrijk. Bij Villatent hebben ze meerdere campings waar u een geweldige luxe vakantie beleeft. De tenten zijn voorzien van werkelijk alles wat u nodig heeft. In de omgeving en op de camping zelf is genoeg te doen. U vindt hier verschillende winkels, restaurants, een speeltuin en nog veel meer. Kinderen kunnen zich ook zeer goed vermaken op de camping, er is genoeg te doen voor jong en oud.

De inrichting van de tenten

De tenten van Villatent zijn luxe safaritenten die voorzien zijn van alles wat u nodig heeft voor een ontspannen en luxe vakantie op de camping. Zo is de tent voorzien van een houten vloer, comfortabel bed, keukenblok, koelkast met vriesvak, degelijk meubilair, een luxe loungeset en een hangmat.

Meer informatie over Villatent

Wilt u meer informatie over de campings in Frankrijk en de mooie safaritenten van Villatent? Ga naar de site voor meer informatie of neem contact op met Villatent en zij helpen u verder met informatie over een luxe kampeer vakantie Frankrijk. Op de site kunt u direct reserveren voor een plek op één van de campings. Bij Villatent bent u verzekert van een geweldige vakantie.