Luxueuze vakantie boeken in een lodgetent

Willen uw kinderen graag een keer kamperen, maar moet u er niet aan denken? Onder andere het opbouwen van een tentje en het opblazen van luchtbedden kunnen voor de nodige irritaties zorgen. Maar gelukkig kunt u tegenwoordig ook kamperen zonder al deze ongemakken. U kunt namelijk gewoon een lodgetent huren bij Villatent. Deze hebben ontzettend veel voorzieningen, zodat u heerlijk kunt slapen zonder daar al teveel moeite voor te hoeven doen.

De liggingen van de lodgetenten van Villatent

De lodgetenten van Villatent zijn gelegen op verschillende campings in Frankrijk. Hierdoor hebben de kinderen alsnog de kans om lekker te spelen en vriendjes te maken, en kunt u zich heerlijk storten op een goed boek, een glas wijn en een stokbroodje met kruidenboter. Ook kunt u tenten huren in bijvoorbeeld Duitsland of Italië. Bent u benieuwd waar de tenten van Villatent precies staan? Neem dan een kijkje op de website van Villatent.

Een tent boeken via de website van Villatent

Bent u overtuigd en zou u graag een lodgetent in Frankrijk willen huren? Reserveer er dan direct eentje op de website van Villatent. Hier vindt u tevens meer informatie over de voorzieningen in de tent, foto’s en een plattegrond met de indeling.