Matten voor binnen en buiten

Bent u uw tuin aan het opknappen en komt daar een gedeelte met speeltoestellen voor uw kinderen? Dan is het goed om eens na te denken over de tegels die u daaronder legt. Daarvoor bent u bij Sanimat aan het juiste adres. Zij hebben namelijk rubberen terrastegels in hun assortiment, zodat u kinderen zich geen pijn doen mochten ze vallen. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, net wat het beste in uw tuin past.

 

Assortiment van Sanimat

Het assortiment van Sanimat omvat meer dan alleen de rubberen terrastegels. U kunt namelijk ook kiezen voor rubber op rol of rubberen matten voor bij de speeltoestellen van uw kinderen. Naast deze rubberen tegels kunt u ook bij Sanimat terecht voor bijvoorbeeld deurmatten, sportmatten, dierenwelzijn matten enzovoort. Of u nu matten zoekt voor binnen of buiten, bij Sanimat kunt u dit beide vinden.

 

Dierenwelzijn matten

Bent u geïnteresseerd in de dierenwelzijn matten van Sanimat? Neemt u dan eens een kijkje op de website van Sanimat voor het gehele assortiment en meer informatie over de verschillende matten. Heeft u nog vragen over een mat neemt u dan contact op met Sanimat. Zij zullen u graag informeren en adviseren over de diverse mogelijkheden van de matten.