Menukaarten van Place Add

Een menukaart bepaald voor een deel de uitstraling van uw restaurant. Een menukaart is één van de eerste dingen die uw gasten zien en daarom is het belangrijk dat deze er goed uit ziet. Niet alleen de gerechten op de menukaart moeten goed zijn, ook het omhulsel van de menukaart is belangrijk. Bij Place Add vindt u veel verschillende menukaarten, zodat u er eentje kunt kiezen die bij uw eetgelegenheid past. Bekijk de lederen menukaarten eens, die zijn namelijk een echte aanrader.

 

Place Add

Het assortiment van Place Add bestaat niet alleen uit de verschillende menukaarten, maar er is meer voor op tafel. Zo kunt u bij hen namelijk ook terecht voor placemats, servetten en bestekzakjes. Ook bij de placemats zijn er verschillende mogelijkheden waar u uit kunt kiezen. Zo zijn er speciale placemats voor kinderen, bedrukte placemats, maar ook chique lederen placemats.

 

Bestellen

Wilt u meer informatie of wilt u graag het gehele assortiment van Place Add bekijken? Neemt u dan eens een kijkje op de website. Daar kunt u ook terecht voor het bestellen van bijvoorbeeld horeca placemats. Een deel van het assortiment is te bestellen via de website, voor de producten die u niet via de website kunt bestellen kunt u contact opnemen