Mezzanine vloeren

Meer ruimte in uw magazijn zonder te verhuizen en zonder uw magazijn uit te breiden onmogelijk? Absoluut niet! Mezzaninevloeren.nl is onderdeel van Nolte opslagsystemen en is gespecialiseerd in het ontwerpen, maken en leveren van mezzanine vloeren die ervoor zorgen dat u dubbel zoveel ruimte krijgt in uw magazijn. Op deze manier kunt u toch in uw vertrouwde magazijn blijven, maar heeft u de ruimte van een pand dat vele malen groter is.

 

Waarom een mezzaninevloer?

Een mezzaninevloer geeft u de extra ruimte die u nodig heeft, zonder daar iets aan te verliezen. Dankzij het honinggraat gatenpatroon is het mogelijk om uw leidingen in de vloer te verwerken, zonder dat u hoogte verliest. Een mezzanine is van zeer licht materiaal gemaakt, maar heeft een flink draagvermogen waardoor deze voor elk doeleinde geschikt is. De vloer is eenvoudig uit te breiden, dus mocht u uiteindelijk nog meer ruimte nodig hebben dan is dat makkelijk te realiseren.

 

Mogelijkheden

Veel van uw wensen kunnen doorgevoerd worden bij het maken en ontwerpen van de mezzaninevloer. Wilt u deze in een bepaalde kleur, of met bepaalde functionaliteiten? Geeft u dit dan door aan de medewerkers van Mezzaninevloeren.nl, dan zullen zij kijken wat de mogelijkheden voor u zijn en hoe zij dit kunnen realiseren.