Modulaire schoolgebouwen van ALHO.

Voor doelgerichte en flexibele schoolbouwconcepten bent u bij ALHO aan het juiste adres. ALHO kan u niet alleen leslokalen bieden, ook technische lokalen, bibliotheken, opvanglokalen, ateliers, kantines en zelfs internaatkamers behoren tot de mogelijkheden. Bij ALHO kunt u vele voordelen van de industriële fabricage verwachten. Kenmerkend aan de tijdelijke gebouwen van ALHO is dat er gebruik wordt gemaakt van standaardmaten en er altijd een uitrusting is die geen wensen onvervuld laat. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen op gebied van modulaire schoolgebouwen? Lees dan snel verder voor meer informatie .. 

Over ALHO

Wanneer u besluit voor ALHO te kiezen geniet u van vele voordelen. Zo is er altijd sprake van een korte bouwtijd. Daarnaast heeft u altijd zekerheid bij ALHO. Er is altijd een vaste, vooraf overeengekomen prijs. Er is een vaste opleveringstermijn en er is slechts één (hoofd)aannemer als ervaren partner. Wanneer u kiest voor ALHO dan bent u erg duurzaam, milieubewust en energiezuinig bezig! U hoeft niet bang te zijn dat de architectuur saai is. Onze bouwwijze is altijd aantrekkelijk en origineel! Wij zijn erg flexibel en hebben een goed aanpassingsvermogen en tot slot zijn onze bouwplaatsen altijd schoon en stil.

 

Alle informatie

Voor alle informatie over ALHO en onze modulaire schoolgebouwen kunt u terecht op onze website. Heeft u nog vragen en / of opmerkingen voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!