Mooie bruine teint met een spray tan van Vanitan

Wil jij voordat de zomer begint ook een lekker kleurtje hebben? Ben je het zat om al je geld uit te geven aan de zonnebank? Probeer dan eens de spraytan van Vanitan. De spray blijft zes tot 10 dagen zichtbaar en bij herhaling bouwt er een steeds diepere kleur op. Een spray tan kan jij dus helemaal zelf, dankzij de producten van Vanitan.

 

Spray tanning lotions van Vanitan

De spray tanning lotions van Vanitan zijn ontwikkeld op waterbasis en hypoallergeen. Verder zijn de producten: parfum vrij, paraben vrij, erytulose vrij, aloë vera vrij, alcohol vrij en dierproefvrij. Je hoeft je dus nergens zorgen om te maken en kan met een gerust hart de spray tan lotions van Vanitan gebruiken. Nog langer genieten van die prachtige bruine teint? Schaf dan ook de maintener crème van Vanitan aan. Deze crème is verrijkt met DHA waardoor de bruine teint langer zichtbaar blijft. De crème is geschikt voor lichaam en gezicht en verbeter, voed en verzorgd de huid.

 

Producten kopen

Voor het gehele assortiment van Vanitan kun u terecht op de website. Daar vindt u meer informatie over de producten, over Vanitan zelf en heeft u de mogelijkheid om de producten, zoals bijvoorbeeld een spray tan, te bestellen.