Mooie momenten laten vastleggen

Wilt u graag een fotoshoot met uw gezin? Mooie foto’s van u en uw kinderen die u in uw huis op kunt hangen? Bent u daarvoor op zoek naar een fotograaf in Arnhem? Dan bent u bij Bonte fotografie aan het juiste adres. Door het contact dat de fotograaf maakt met de persoon voor de camera wordt het persoonlijke verhaal goed duidelijk in de foto’s en zo krijgt u prachtig beeldmateriaal.

 

Bonte fotografie

Het gezicht achter Bonte Fotografie is Marcel Bonte. Fotograferen was zijn lust en zijn leven en daar heeft hij zijn werk van gemaakt. Hij heeft echte passie voor zijn vak wat terug is te zijn in de kwaliteit van zijn foto’s. Of u nu op zoek bent naar een fotograaf die u kan helpen met professionele bedrijfsfoto’s of persoonlijke foto’s. Bij Bonte fotografie is er veel mogelijk, namelijk:

  • Bedrijfsfotografie
  • Reclamefotografie
  • Reportagefotografie
  • Lifestyle
  • Portretfotografie

 

Portfolio

Wilt u voordat u een afspraak bij Bonte Fotografie maakt eerst graag een kijkje in het portfolio nemen, zodat u weet wat u kunt verwachten? Neemt u dan eens een kijkje op de website, waar u per categorie een fotoreportage kunt bekijken. Bent u enthousiast geworden? Neem dan contact op met Bonte Fotografie, dé fotograaf in Deventer en omgeving.