Naambadges van Clip4you

Bent u op zoek naar luxe naambadges? Bij Clip4you bent u aan het juiste adres. Bij Clip4you hebben ze een groot aanbod aan badges die snel en goedkoop worden geleverd. U kunt hier enkele tot duizenden stuks afnemen en u kiest er zelf voor of u met of zonder bewerking van uw logo wilt.

De verschillende badges

Clip4you heeft voor iedere toepassing de geschikte naambadge. De aluminium naambadges zijn een serie van chique naambadges en zeer geschikt voor zakelijke kleding. U heeft keuze uit 6 modellen en de naambadges zijn eenvoudig te voorzien van naam. Ook kunt u kiezen voor een custom-made naambadge. Deze naambadges zijn uniek en worden geheel afgestemd op uw logo. De custom-made badges zijn leverbaar als plaatbadge en als vensterbadge. Kiest u voor de plastic naambadges, dan kiest u voor een aanbod betaalbare plastic naambadges die zeer geschikt zijn voor grote aantallen op de werkvloer. U kunt de badges voorzien van een all over bedrukking zodat deze helemaal past bij uw huisstijl.

Het aanbod bekijken

Bent u benieuwd naar de verschillende badges van Clip4you? Ga naar de site voor het volledige aanbod en voor meer informatie over de badges. Op de site kunt u ook direct een offerte aanvragen of even contact opnemen indien u vragen heeft.