Niet roken maar dampen met de electrische sigaret

Dampen? U zult wel denken: “Wat is dat?”. Dampen is het elektronisch roken. Een electrische sigaret, ofwel E liquid is een revolutionair product. Het belangrijkste is dat dit een alternatief is voor traditionele tabak. De sigaret bevat geen teer en er vindt dus geen verbranding plaats: het aantal schadelijke stoffen neemt daardoor erg af. Sommige elektronische sigaretten kunnen wel nicotine bevatten. Deze sigaretten zijn dan ook bedoeld als alternatief voor rokers. De elektronische sigaret mét nicotine wordt dan ook afgeraden voor niet-rokers en personen onder de 18 jaar. Sterker nog: Zwoofs verkoopt alleen producten aan personen boven de 18 jaar! Bij Zwoofs kunt u onder andere E liquids kopen. 

Begin bij Zwoofs met elektronisch roken

Zwoofs is een webshop gespecialiseerd in elektronisch roken. Op haar website kunt u een ontzettend divers aanbod aan elektronische sigaretten vinden. maar welke is nou geschikt voor u? Gelukkig heeft Zwoofs al jarenlang ervaring op het gebied van dampen en kunnen u dan ook zonder twijfel op weg helpen. Op dit moment raadt Zwoofs de Justfog 1453 Ultimate Passthrough als startmodel aan. Dit is een elektronische sigaret van hoge kwaliteit, zeer eenvoudig in gebruik, hervulbaar, oplaadbaar en erg mooi!

 

Advies nodig?

Heeft u advies nodig over welke elektronische sigaret bij u past? Neem dan contact op met support@zwoofs.nl! Bent u juist op zoek naar uw E-sigaret navulling? Neem dan een kijkje op de website.