Nieuwe gashaard aanschaffen

Bent u op zoek naar een nieuwe gashaard? Dan bent u bij de Haardenexpert aan het juiste adres. Zij hebben een groot assortiment vol prachtige gashaarden die verkrijgbaar zijn in allerlei soorten en maten. Neem snel eens een kijkje op de website van Haardenexpert voor het gehele assortiment of kom langs in de showroom om de haarden in het echt te zien branden.

 

Voordelen van een gashaard

Het is een goede keuze dat u weer voor een gashaard kiest. Een gashaard is namelijk een ideale kachel. De haard heeft een lange levensduur en heeft weinig onderhoud nodig. Daarnaast heeft u met één druk op de knop warmte en hoeft u niet meer met hout te slepen om de kachel warm te houden. Ook het vlammenspel van een gashaard is de afgelopen jaren sterkt ontwikkeld en doet niet meer onder voor de vlammen van een echte houthaard.

 

Gashaard aanschaffen

Bent u er zeker van dat u weer een gashaard aan wilt schaffen? Dan raden ze bij de Haardenexpert u de gashaarden van Bellfires Derby aan. Deze gashaard wordt verkocht met keramische houtblokken, wat zorgt voor een zeer realistisch, bijna levensecht, effect. In de showroom van Haardenexpert kunt u deze kachel eens in het echt komen bewonderen.