Nieuwe haard aanschaffen

Een tijdje geleden hebben mijn man en ik besloten om een gashaard aan te schaffen. Wij hadden wel een elektrische haard in onze woonkamer staan, maar deze was voornamelijk voor de sier en gaf nauwelijks tot geen warmte af. Nu de winter voor de deur staat en het weer kouder wordt zijn mijn man en ik langs de Haardenexpert gegaan. Daar hebben ze ontzettend veel haarden voor een zeer scherpte prijs. Mijn man en ik hebben gekozen voor de Bellfires View Bell. Een prachtige gashaard met een uniek vlammenspel.

 

Haardenexpert

De Haardenexpert is een ware expert op het gebied van haarden en ik zou iedereen ook echt aanraden om daar eens te gaan kijken. In de showroom in Apeldoorn staan vele haarden waar uit gekozen kan worden. Doordat je de haarden daar in het echt kan zien is het veel makkelijker om te beoordelen of deze haard goed bij de woning zou passen. Wij twijfelden nog behoorlijk, maar de professionele werknemers van de Haardenexpert hebben ons goed geadviseerd, waardoor wij een goede keuze hebben gemaakt.

 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de haarden die u bij de Haardenexpert kunt aanschaffen? Neem dan vooral een kijkje op de website. Voor het kopen van een haard raad ik u aan om langs te gaan in de showroom en daar alle opties eens goed te bekijken.