Nieuwe haard van Haardenexpert

Wilt u in uw woning graag een nieuwe haard van Haardenexpert, maar kunt u maar niet kiezen uit alle mogelijkheden? Dan is het een goed idee om eens langs te komen in de showroom. Hier heeft u de mogelijkheid om alle haarden van Haardenexpert eens in het echt te bekijken en te zien branden. Ook staan de medewerkers van Haardenexpert voor u klaar om u te adviseren en te informeren over de verschillende haarden.

 

Bellfires gashaard

Een hele mooie haard die in vele woningen prachtig zal staan zijn de gashaarden van Bellfires. Deze haarden zijn in veel verschillende uitvoeringen te krijgen, waardoor deze in iedere woning past. Of u nu een driezijdige inbouwhaard wilt of een verticale inbouwhaard. U vindt het allemaal in het assortiment van Bellfires.

 

Haardenexpert

Natuurlijk vindt u bij Haardenexpert nog veel meer haarden dan alleen maar de Bellfires gashaard. Ook wanneer u op zoek bent naar een elektrische haard of houtkachel kunt u hier goed terecht. Heeft u geen tijd om langs te komen in de showroom? Neemt u dan eens een kijkje op de website voor het gehele assortiment van Haardenexpert. Heeft u nog vragen over een bepaalde haard of heeft u advies nodig? Dan kunt u altijd even contact met hen opnemen.