Offertes maken met Workspace

Workspace biedt u een compleet administratiepakket waarin al uw administratie wordt verwerkt. Zo kunt u onbeperkt offertes maken, versturen en beheren. Het maken van een professionele offerte is van cruciaal belang bij het genereren van inkomsten voor uw organisatie. Met Workspace kunt u gemakkelijk een offerte of een factuur maken en kan deze direct worden verstuurd  naar uw klanten. 

Offerte maken

Een offerte maken was nog nooit zo makkelijk. Bij Workspace staat gebruiksgemak voorop. Ten eerste wordt alles online geregistreerd. Hierdoor kunnen uw klanten de offerte online inzien en delen. Daarnaast kunt u op een simpele manier artikelen toevoegen door middel van het artikelbestand. Deze is gekoppeld aan het offertesysteem. Ook hebt u de keuze om de offerte zelf te versturen of dit te laten verzorgen door PostNL. Tot slot kunt u de  huisstijl van uw organisatie toepassen op de offerte. Zo wordt de offerte precies naar uw smaak!

Factuur maken

Ook het maken van een factuur behoort tot de mogelijkheden van Workspace. Door middel van het  factuurprogramma heeft u in een mum van tijd een professionele factuur opgesteld. Ook hier kunt u een eigen huisstijl toevoegen. Met een knop is uw factuur naar uw klant verstuurd. Tot slot kunt u ook automatisch factureren. Dit zorgt voor ultiem gebruiksgemak.