Omheining voor een dierenweide

Heeft u een dierenweide en bent u op zoek naar een goede manier om deze te omheinen? Dan bent u bij De Wit Hekwerken aan het juiste adres. Zij hebben diverse soorten hekwerken, waaronder gaashek, wat perfect is voor de omheining van uw dierenweide. U kunt bij De Wit Hekwerken dit gaashek helemaal zelf samen te stellen en de mogelijkheden daarvoor zijn eindeloos. Of u nu kiest voor puntdraad, gladdraad of een vrolijk kleurtje. Bij De Wit Hekwerken kan het allemaal.

 

De Wit Hekwerken

De Wit Hekwerken is al jaren gespecialiseerd in gaashekken en bij hen bent u daarvoor dan ook helemaal aan het juiste adres. Alle gaashekken worden in eigen beheer geproduceerd en gemonteerd, waardoor de kosten laag blijven en er veel mogelijkheden zijn. De gaashekken zijn namelijk niet alleen verkrijgbaar in de standaard kleuren, maar het gaas kan ook geleverd worden in rood, wit, blauw of geel. Zij zijn zeker van de kwaliteit die zij leveren en daardoor krijgt u bij hen 5 jaar garantie op uw hekwerk.

 

Kosten

De specialisten van De Wit Hekwerken komen bij u langs voor het opmeten van uw tuin of perceel. Aan de hand van deze afmetingen wordt de prijs berekend en zo bent u er zeker van dat u nooit te veel betaald.