OnbeperQt is een datingsite voor mensen met een beperking

Wilt u veilig en doelgericht nieuwe vriendschappen opbouwen? Zoekt u een nieuwe vriendschappelijke relatie of juist een romantische relatie? Wist u al dat u zelf kunt zoeken naar nieuwe vrienden en contact bij OnbeperQt? U bepaald hoe u onze dienst gebruikt. U kunt iemand die u leuk of aardig vindt een Qute geven. Ook kunt u er voor kiezen om gebruik te maken van het chat-systeem. Zo kunt u gezellig met een ander kletsen! 

Ons zoekformulier

Op onze website hebben wij een handig zoekformulier. Hiermee kunt u snel en gericht zoeken. U kunt filteren, bijvoorbeeld op een leeftijd of op een woonplaats. Ook kunt u zoeken op hobby’s. Dat is wel zo leuk want dan heeft u in ieder geval al iets gemeen! Zoekt u puur gezellig contact of juist echt een eventuele relatie? Alles is eenvoudig aan te geven in het zoekformulier. Bij ons staat veiligheid hoog in het vaandel. Zo zorgen wij ervoor dat u altijd op een veilige manier kunt zoeken naar leuke nieuwe contacten. Onze leden worden bij aanmelding beoordeeld.

Onze tarieven

Bij ons kunt u voor een zeer laag tarief aan de slag. Wij willen namelijk dat OnbeperQt voor iedereen toegankelijk is! Onze abonnementen zijn al beschikbaar vanaf €7,50 per maand. Dus zoekt u een datingsite voor mensen met een beperking? Dan bent u bij OnbeperQt geheel aan het juiste adres.