Online facturen maken en versturen

Heeft u een eigen bedrijf, maar heeft u nog geen ervaring met het maken van facturen? Dan kunt u gelukkig gebruik maken van de software van Workspace. Een factuur maken was nog nooit zo eenvoudig. Bent u benieuwd wat u allemaal met Workspace kunt doen? Lees dan snel verder.

Eenvoudig facturen maken en versturen

Via de website van Workspace kunt u eenvoudig een factuur maken, en deze binnen slechts drie minuten versturen. U hoeft echt geen technicus te zijn om professionele facturen te maken. Op de website van Workspace hoeft u alleen maar de basisgegevens in te voeren en uw huisstijl aan te passen. Daarna kunt u hem naar uw klanten sturen. Op de website kunt u zelfs een overzicht van al uw facturen bekijken. En wist u dat u overal en altijd bij uw facturen kunt door middel van de mobiele app? U kunt uw facturen dus overal en altijd opzoeken.

Meer informatie vindt u op de website

Wilt u meer weten over deze eenvoudige manier van factureren? Neem dan zeker een kijkje op de website van Workspace. Hier vindt u meer informatie over het factuurprogramma, en kunt u tevens chatten met het Workspace support team. U kunt uiteraard ook telefonisch contact opnemen.