Online Hollandse producten bestellen

Woont u al een tijd in het buitenland en begint u toch uw favoriete Nederlandse producten te missen? Bent u op zoek naar een goede webwinkel waar u Dutch Food online kunt krijgen, maar heeft u deze nog niet gevonden? Neemt u dan eens een kijkje op de website van de Dutch Expat Shop. Deze online supermarket heeft ruim 10.000 typisch Nederlandse producten in het assortiment die zijn versturen naar landen over heel de wereld. Dus of u nu in Engeland zit, of in Amerika, de Dutch Expat Shop bezorgt deze producten keurig op het door u gekozen adres.

 

Feestdagen

Het is weer bijna Pasen en in Nederland mogen de paaseitjes dan natuurlijk niet ontbreken. Wilt u in het buitenland ook genieten van een lekkere paasbrunch en paaseitjes? Dan kunt u dit eenvoudig bestellen bij de Dutch Expat Shop. Ook met andere feestdagen als Kerst en Sinterklaas vindt u in het assortiment alle bijpassende producten die er bij deze feestdagen gegeten worden. Het is niet alleen erg lekker, maar ook leuk om uw buitenlandse vrienden of collega’s eens kennis te laten maken met deze typisch Nederlandse producten.

 

Contact opnemen

Kunt u een bepaald product niet vinden, dat u toch heel erg graag wilt? Neemt u dan gerust contact op met de Dutch Expat Shop, dan zullen zij kijken wat zij voor u kunnen betekenen.