Ooglidcorrectie laten uitvoeren door de huisarts

Is de huid van uw ogen in de loop der jaren verslapt en heeft u hangende oogleden? Ondervindt u klachten als een zwaar of vermoeid gevoel, vermoeide blik, slecht zien of hoofdpijn? Dan is het tijd om iets te laten doen aan uw hangende oogleden, een ooglidcorrectie. Een ooglidcorrectie is een relatief kleine ingreep waarvoor u terecht kunt bij Huisartskliniek.

 

Huisartskliniek

De artsen die aan zijn gesloten bij Huisartskliniek zijn artsen die zich hebben gespecialiseerd in cosmetische behandelingen. Zij worden op regelmatige basis bijgeschoold en zijn dus op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Het voordeel van Huisartskliniek is dat het laagdrempelig is en u dus gewoon bij de huisarts een afspraak kunt maken. Op de website van Huisartskliniek vindt u een kaart waarop u alle vestigingen van Huisartskliniek kunt vinden.

 

Ooglidcorrectie

De ooglidcorrectie zelf is een vrij kleine ingreep die ongeveer één uur in beslag neemt. Daarna kunt u direct weer naar huis, maar het is wel verstandig om iemand mee te nemen, want u kunt natuurlijk niet zelf rijden. Wilt u graag weten hoe de ingreep er aan toe gaat? Neemt u dan eens een kijkje op huisartskliniek.nl. Daar staat in stappen uitgelegd hoe de arts tijdens een ooglidcorrectie te werkt gaat.