Op vakantie naar Indonesië? Laat u vaccineren

Heeft u binnenkort een mooie reis naar Indonesië in het vooruitzicht? Dan is het belangrijk om goed na te gaan welke vaccinaties u moet halen voordat u op reis gaat. Daar ziek worden, of ziek worden als u weer terug bent, is wel het laatste dat u wilt. Gelukkig is er een handige website die u kan vertellen welke vaccinaties u nodig hebt en hoe u deze het gemakkelijkste kunt halen. Zoals de naam al doet vermoeden, kunt u bij Thuisvaccinatie uw vaccinaties aan huis ontvangen. Erg handig als u geen tijd heeft om voor elk vaccin een halve dag vrij te nemen.

Welke vaccinaties moet u hebben voor Indonesië?

Als u naar Indonesië wilt reizen, zijn er verschillende adviezen. De tijdsduur van uw reis is daarbij een belangrijke factor. Gaat u langer dan twee weken? Dan worden er drie vaccinaties aangeraden. Als u langer dan drie maanden gaat, worden er nog eens vier andere vaccinaties aangeraden. Raadpleeg dus zeker de website van Thuisvaccinatie.

Meer informatie vindt u op de website

Ook voor andere landen kunt u terecht op de website van Thuisvaccinatie. Gaat u op vakantie naar Thailand? Bekijk dan ook welke vaccins u hiervoor moet halen. Wilt u direct naar het overzicht van Thailand? Klik dan hier.