Op zoek naar een kamer in Nijmegen

Ga jij binnenkort studeren in Nijmegen, of studeer je daar al en bent je nog op zoek naar een kamer in Nijmegen? Dan kan KBS Vastgoedbeheer je helpen. Zij zijn namelijk actief in het kamerbeheer van studentenhuizen in Nijmegen en omgeving en kunnen jou dan ook zeker helpen. KBS Vastgoedbeheer is geen makelaar en bemiddeld dan ook niet voor je. Wel zullen zij je begeleiden met bezichtigingen, huurovereenkomsten en andere zaken. Natuurlijk kunt u ook altijd met vragen bij hen terecht.

 

Tips voor jou

Wanneer je uit huis gaat zal je te maken krijgen met behoorlijk wat veranderingen. Je leven zal heel anders zijn dan bij je ouders en dat wordt misschien even wennen. Voordat je op kamers gaat is het dan ook goed om jezelf in het één en ander te verdiepen. Zo is het belangrijk dat je goed weet wat je inkomsten per maand zijn, zodat je weet of je genoeg overhoudt om de kamer te kunnen betalen. Daarnaast moet je, wanneer je een kamer hebt gevonden, jezelf inschrijven bij de gemeente.

 

Inschrijven

Schrijf je gratis in bij KBS Vastgoedbeheer en blijf op de hoogte van de beschikbare kamers in Nijmegen en alle informatie die je nodig hebt.