Op zoek naar een mediator in Ede?

Zit u momenteel in een conflict waar u en de andere partij niet samen uit komen? Dan is het een goed idee om een professional in te schakelen die als derde partij voor oplossingen kan zorgen. Kies echter niet voor een advocaat, want dit kost veel tijd en geld en zorgt ervoor dat u tegenstanders zult worden. Met een mediator in Ede kunt u op een prettige manier tot gezamenlijke oplossingen komen.

Over mediation

Een mediator is een onafhankelijke en objectieve partij die u en de andere partij gaat helpen om het conflict op te lossen. Dit door gesprekken met u te voeren. Dit moet altijd op vrijwillige basis en vertrouwelijk. Tijdens de gesprekken zullen alle belangrijke zaken genoemd worden en moet er voor elke relevante zaak een oplossing gevonden worden waar beide partijen het mee eens zijn. De mediator zal geen oplossingen voor u verzinnen, maar zal u wel helpen bij het verzinnen van oplossingen. Ook in dit geval is een mediator zeker een betere optie dan een advocaat.

Interesse?

Kijk op de website van HG Nus Mediation voor alle informatie over mediation. Hier vindt u ook de contactgegevens voor het maken van afspraken of het stellen van vragen voordat u aan de slag gaat met een mediator.