Op zoek naar nautische kleding?

Bent u een echte liefhebber van zeilen en daarvoor op zoek naar stijlvolle zeilkleding? Dan bent u bij City of Sails aan het juiste adres. Zij maken namelijk zeilkleding die geïnspireerd is op de “Sydney Lifestyle”. Voor de mannen en vrouwen die zich met die lifestyle kunnen identificeren is er City of Sails. Hun collectie bestaat uit draagbare nautische kleding vol details. De kledingstukken zijn van hoge kwaliteit en het assortiment is groot.

 

Waar te koop?

City of Sails verkoopt het nautische kleding voornamelijk in Nederland, maar in Noorwegen, Zweden en Finland kunt u terecht voor de zeilkleding van City of Sails. Op de website van City of Sails staat een locatiekaartje met alle verkooppunten. Bij deze verkooppunten kunt u terecht voor nautische jassen, nautische truien, nautische vesten en nautische sweaters. Daarnaast kunt u natuurlijk ook bij hen terecht voor het aanschaffen van polo’s, t-shirts en bermuda’s.

 

Meer informatie over City of Sails?

Wilt u graag meer informatie over het merk City of Sails, of over hun zeilkleding? Neemt u dan eens een kijkje op de website. Daar vindt u een blog over het ontstaan van het merk City of Sails, zodat u weet wat hen inspireert en motiveert om dit te blijven doen.