Op zoek naar speciale plug-ins voor uw video?

Bent u dol op het maken van video’s? Dan wilt u uiteraard wel de beste kwaliteit. Haal het beste uit uw werk met de Filmimpact’s plug-ins voor de Premiere Pro! Deze plug-ins zijn geschikt voor alle vormen van video productie. Met scherpe prijzen, de beste bewerkingsopties en altijd op de hoogte van het laatste nieuws bent u bij Filmimpact aan het juiste adres! Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder .. 

Over de Premiere Pro

De transition packs zijn er in drie pakketten: Transition Pack 1 – V3, Transition Pack 2 – V3 en Transition Pack 3 – V3. Met een breed aanbod en wereldwijde beschikbaarheid is het perfecte product er ongetwijfeld voor u! Filmimpact begrijpt dat u wellicht eerst even het product wil uitproberen voor u hem aanschaft. Daarom heeft Filmimpact de Free Demo’s gemaakt zodat u de transition pack gratis kan testen.

 

Heeft u meer informatie nodig?

Heeft u behoefte aan meer informatie. Bijvoorbeeld over de plug-ins? Of over andere producten die Filmimpact aanbiedt? Bezoek dan snel de website en klik hier. Tevens kunt u hier ook beoordelingen lezen van voorgaande klanten. Het is ook mogelijk contact op te nemen via het contactformulier. Hier krijgt u binnen 24 uur reactie: óók in de weekenden en tijdens de feestdagen!