Overnachten aan de Route du Soleil

Bent u op doorreis en wilt u graag een overnachting in Frankrijk? Dan bent u bij La Perle d’Anrosey aan het juiste adres. Een overnachting in deze Bed & Breakfast houdt namelijk in dat u verblijft in een prachtig landhuis met ruime gastenkamers, authentieke details en een harmonieuze sfeer. Deze Bed & Breakfast is gelegen op slechts een half uur rijden van de Route du Soleil, maar is mijlenver verwijderd van de alledaagse drukte.

 

Arrangementen

Bij La Perle d’Anrosey zijn er verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen. Zo kunt u kiezen voor een 2-daagse, 3-daagse of 4-daagse overnachting op basis van half- of vol pension. Op de website van La Perle kunt u deze arrangementen eens goed bekijken en kunt u in één overzicht zien wat er allemaal bij inbegrepen zit. Wilt u liever één nachtje overnachten, om zo de volgende ochtend weer verder te kunnen met uw reis? Ook dat is mogelijk bij La Perle d’Anrosey.

 

Reserveren

Wilt u zeker zijn van een plekje in dit prachtige Bed & Breakfast? Neemt u dan snel een kijkje op de website van La Perle d’Anrosey om online te reserveren. Na het invullen van het formulier zullen zij contact met u opnemen om uw reservatie goed door te spreken.